Kaip iškepti šokoladinius keksiukus

Kaip pagaminti skaldytų žirnių sriubą
Žemaičių blynai
Naminiai maskarponės sūrio ledai
Nekeptas maskarponės sūrio tortas
Kaip pagaminti svogūnų žiedus tešloje

Nesvarbu vasara ar žiema, gimtadienis ar dar vienas sunkus pirmadienio vakaras – keksiukai gali pakelti nuotaiką bet kurią dieną. Neretai žmonės mano, jog kepant keksiukus reikia begalės produktų, laiko, o kas jo šiais laikais turi… Šį kartą paneigsime šiuos mitus ir paaiškinsime, kaip iškepti šokoladinius keksiukus iš jūsų turimų produktų, neįdedant daug darbo.

Jums prireiks:
1 indelio kondensuoto pieno (jei esate smaližiai tikrai jo turite! Arba jau suvalgėte..);
2 kiaušinių;
~120g miltų;
~80g kakavos;
1 kaupino a.š. kepimo miltelių.

Pradėkime:

Išplakite kiaušinius, į juos supilkite kondensuotą pieną ir gerai išmaišykite. Į šią masę suberkite persijotą kakavą, miltus bei kepimo miltelius. Viską dar kartą gerai išmaišykite. Jūsų tešla paruošta! Toliau paruoškite keksiukų skardą, įdėkite popierines ar gumines formeles ir pripildykite jas tešla. Tik nepamirškite palikti vietos tešlos kilimui! Kepkite 190° C temperat8roje apie 25 minutes. Papuošimui galite naudoti karštą šokoladą, saldainius ar pasigaminti grietininį kremą.

Skanaus!

KOMENTARAI

WORDPRESS: 3
DISQUS: 0