Pagrindinis » kulinarija » Receptai » Kaip paruošti kreminę grybų sriubą

Kaip paruošti kreminę grybų sriubą

Kaip paruošti kreminę grybų sriubą

Ruduo, tai metų laikas kai reikia stengtis pasinaudoti visomis gamtos teikiamomis gėrybėmis. Tik šiuo metų laiku galite savo virtuvėje naudoti išskirtinius ingridientus. Vienas jų – grybai. Nesvarbu ar mėgstate grybauti ir prisirinkti grybų patys, o galbūt juos perkate, niekam ne paslaptis, jog grybai yra bene laukiamiausios rudens gėrybės. Taigi, jei norite iš jų paruošti šį tą skanaus ir greito, kreminė grybų sriuba jums tam kuo puikiausiai tiks. Jos paruošimui sugaišite vos 20 minučių.

Jums prireiks: (6 porcijos)

    • 280g pasirinktų grybų;
    • 2 šaukštelių smulkintų svogūnų;
    • 2 česnako skiltelių;
    • 2 valgomųjų šaukštų sviesto;
    • 2-3 valgomųjų šaukštų miltų;
    • 2 vištienos sultinio kubelių;
    • 1 puodelio neriebios grietinės;
    • Druskos ir pipirų pagal skonį.

Procesas:
Visų pirma supjaustykite grybus griežinėliais. Keptuvėje ištirpdykite sviestą ir į jį sudėkite svogūnus, česnakus ir grybus. Ingridientus kepkite tol, kol svogūnai suminkštės. Tada įdėkite du šaukštus miltų ir maišykite. Atskirame puode užkaiskite vištienos sultinį su prieskoniais. Jam užvirus supilkite keptuvės turinį, įberkite likusį šaukštą miltų bei sudėkite grietinę. Virkite dar apie 5 minutes maišydami, kol sriuba ims tirštėti. Galiausiai, patiekite šeimai ar draugams. Nepamirškite, jog prie sriubos galima patiekti ir namuose gamintus skrebučius.

Skanaus!


Panašūs straipsniai

Komentarai (1)

  1. Irma parašė:

    Žiauriai skani sriubytė

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Skaityti daugiau

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.

Uždaryti